Tornado Farm Escape är det första spelet från Net Entertainment under 2015. Spelet har ett ganska diffust tema med humor och galenskaper. Det finns två nya specialfunktioner i detta spel men mycket mer än så är det inte. Net Entertainment hittar alltid på minst en ny funktion för varje ny slot för att göra det hela lite mer unikt. Tyvärr så är Tornado Farm Escape annars en väldigt simpel spelautomat utan free spins och annat skoj.

Tornado Farm EscapeDen ena funktionen som finns i denna spelautomat är vanliga vilda symboler och den andra är väl en sorts kombination med free spins och bonusspel i ett. Det är själva Tornadon som kan skapa oanade vinster.

Annars finns det som sagt inte så många överraskningar i detta spel. Det har fem hjul, tre rader och 20 vinstlinjer precis som vanligt. Du kan satsa mellan 0.10 upp till 10 kronor per linje och det finns 10 insatsnivåer att välja mellan. Det ger dig möjlighet att justera insatsen så att den passar din plånbok.

Spela Tornado Farm Escape gratis

Spela Tornado Farm Escape hos Mr Green

Grafik och ljud

Tornado och stormTornado Farm Escape handlar om en bondgård med fler djur där en bonde styr med järnhand. Han tvingar de stackars djuren att slita hårt varje dag. Djuren kan inte rymma på egen hand men de kanske kan få hjälp av en stor tornado? Grafiken är riktigt snygg som vanligt när det gäller NetEnt och spelet känns lite 2015 vilket är positivt.

Denna spelautomat är en humoristisk spelautomat som du kanske redan har förstått. Symbolerna består av en ko, en häst, en gris, en höna och ett får och de svävar fram i tornadon. Det är inte bara symbolerna och grafiken som är rolig utan även ljudet är väldigt underhållande. Spelet är fullt av roliga ljudeffekter men de kan bli lite påfrestande efter ett tag och då är det bara att stänga av ljudet.

Fakta

  Tornado wild
 • Tema: Bondgård och djur
 • Antal hjul: 5
 • Vinstlinjer: 20
 • Insats: 2 – 2000 kr
 • Maximal vinst: 167 000 mynt
 • Jackpott: Nej
 • Vinståterbetalning: 96,50%
 • Leverantör: Net Entertainment

Bonusfunktioner

Det finns inte så många olika funktioner men de som finns går vi igenom här så att du vet exakt hur det fungerar.

 • Wild – Det finns så klart en vild symbol i Tornado Farm Escape och den ser ut som en TV. Den kan ersätta andra symboler för att bilda den bästa vinstlinjen.
 • Lågtryck och högtryck – Det finns två olika bonussymboler som ser ut som moln. Det ena molnet har en röd pil och det andra molnet har en blå pil. Om molnet med den röda pilen landar på hjul 1 och molnet med den blå pilen landar på hjul 5 så aktiveras Tornadon.
 • Storm-funktion – Storm-funktionen är en helt slumpmässig jokerfunktion. Den funktionen livar upp det hela lite eftersom den kan aktiveras precis när som helst. Stormen flyger över hjulen och förvandlar några symboler till vilda symboler.
 • Tornado-funktionen – Tornado-funktionen är en helt unik funktion som bara finns på detta spel. Det första som händer när du aktiverar denna funktion är att symbolen som finns i mitten får en speciell roll. Därefter så drar tornadon igång och flyger över symbolerna och samlar in de speciella symbolerna samt även vilda symboler. Tornadon fortsätter med detta fram till dess att den inte hittar några fler specialsymboler eller vilda symboler. Desto fler symboler som tornadon samlar in, desto större blir vinsterna.
Tornado vinstysmboler

Slutord

Net Entertainment går ut ganska lugnt i 2015 och detta spel får väl räknas som ett sorts ”mellanspel”. Det betyder inte att det är ett dåligt spel men det är väldigt enkelt med få funktioner. Det är stormen och det är tornadon som du har att se fram mot annars är det bara en vanlig spelautomat. Risken i Tornado Farm Escape tycker vi ligger på medel ungefär och det betyder att det krävs lite pengar för att nå den fulla potentialen. Gillar du humorn och grafiken så är Tornado Farm Escape väl värt några snurr.