bonusVi på Bonusjakt.com har sammanställt en lista för att hitta bästa möjliga poker bonus. Konkurrensen på onlinepoker blir hårdare och hårdare då fler och fler aktörer dyker upp. Pokersajterna gör allt för att locka till sig nya spelare. Nya spelare får mängder av erbjudanden och det är bara att välja och vraka. Var försiktig och läs på innan du sätter igång så att du vet precis vad som gäller eftersom det kan finnas olika krav på bonusarna.

Bästa Pokerbonus

Plats Pokerrum Information Bonus Information Hämta Bonusen
1
Nordicbet Poker Nordicbet
Nordicbet Poker har två olika bonusar att erbjuda våra läsare. Antingen väljer du €25 instant bonus eller så väljer du €1000 insättningsbonus. Utöver bonusen så får du 30 % lojalitetsbonus i resten av livet.
€25 / €1000 Bonus
Gratis / 100 % Match
2
Betsafe Poker Betsafe
Här kan man hämta 200% $2000 sign up bonus. Du måste ange bonuskod ”Diamond” för att få denna bonus. Utöver den så kan man anmäla sig för 30% rakeback.
$2000 Bonus
200 % Match
3
Betway poker Betway
Betway har en riktigt lukrativ poker bonus. Du får en insättningsbonus på hela 200 % upp till $750 när du skapar ett nytt konto hos Betway här.
$750 Bonus
200 % Match
4
Betsson Poker Betsson
Gör din första insättning till Betsson Poker via våra länkar här på Bonusjakt.com och du dubblar din insättning upp till $1600. Beroende på hur mycket du sätter in på baskontot så får du en bonus som passar din nivå!
$1600 Bonus
100 % Match
5
Comeon ComeOn
ComeOn stoltserar med att vara det enda spelbolag som erbjuder pokerspel mot amerikanare. När du registrerar dig här får du en poker bonus på 110% upp till $600.
$600 Bonus
110% Match
6
Ladbrokes bonus Ladbrokes
Ladbrokes Poker bjuder på en insättningsbonus på 2000 % upp till 7150 kronor. Sätter du in 360 kronor så får du maximal bonus.
7150 kr Bonus
100% Match
7
Bet365 Poker Bet365
Bet365 är ett välkänt spelbolag med en insättningsbonus på $500 för nya spelare som vill spela poker.
$500 Bonus
100 % Match
registrera
8
Unibet Unibet
Unibet erbjuder flera olika typer av poker och har en frikostig rakeback för alla lojala spelare.
€200 Bonus
100 % Match + 30 % rakeback

Olika typer av poker bonusar

Det finns flera olika typer av poker bonusar och här tänkte vi redogöra lite snabbt vad som skiljer dem åt.

Sign-up Bonus är en bonus som du får när du skapar ett nytt konto och gör din första insättning på en pokersajt. Hur stor bonusen är beror på vilken länk du klickar på för att komma till spelsajten och hur mycket pengar du sätter in. Det finns alltid ett tak på bonusen och det gäller att läsa på så att du vet hur mycket du ska sätta in för att få maximal bonus.

Reload Pokerbonus är en bonus som många pokerspelare letar efter. Fördelen med denna poker bonus är att alla spelare kan använda sig av denna bonus. Det enda man behöver göra är att sätta in lite mer pengar så krediteras man för bonusen och kan börja spela ihop den.

Match Bonus ger dig en procentuell andel av den summan som du sätter in som bonus (utöver din vanliga insättning). Sätter du in €200 och du har en match-bonus på 50 % så får du €100 i bonus. Oftast finns det även ett tak på dessa bonusar.

Summering

Vi på Bonusjakt.com samarbetar med de flesta etablerade pokerrummen och därför kan vi erbjuda våra läsare den bästa möjliga poker bonus. Denna lista kommer att ständigt hållas uppdaterad av oss.